Producten gelabeld met 'extra vierge olijfolie'
Extra Virgin Olijfolie - 1000ml Blik - Navarino Iconen
EL426
ELEON wordt uitsluitend gemaakt van olijven van één variëteit, de veelgeprezen Koroneïki variëteit, geteeld in de olijfgaarden aan de kust van Costa Navarino. (1000ml)
Biologische Extra Vergine Olijfolie Navarino Iconen 250ml
EL430
Deze olie van hoge kwaliteit wordt koudgeperst uit Griekse biologische olijven, waardoor de robuuste smaak en het levendige aroma gegarandeerd zijn.
Bio Zoete Azijn met Bergamot LADOLEA 200ml
EL524
Biologische balsamicoazijn met bergamot is een unieke combinatie van rode azijn en druivensiroop van de beroemde Agiorgitiko druif, op smaak gebracht met natuurlijke bergamotschillen.
Pamako Ultra premium-unieke mix berg extra vierge olijfolie 500ml
EL619
Pamako: De Ultra-Premium Olijfolie voor de veeleisende kenner. Pamako is een ultra-premium olijfolie die wordt gemaakt van een unieke mix van bergolijven geteeld in de ongerepte regio van Kreta, Griekenland. Het wordt koud geperst en gebotteld binnen enkele uren na de oogst, waardoor de versheid en smaak behouden blijft. Pamako heeft een diep, fruitig aroma met hints van peper en kruiden. Het is ook rijk aan antioxidanten, waarvan is aangetoond dat ze een aantal voordelen voor de gezondheid hebben, waaronder het verminderen van ontstekingen, het stimuleren van het immuunsysteem en het beschermen tegen hart-en vaatziekten.
Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain Extra Virgin Olive Oil High Phenolic 500ml
EL621
100% Tsounati variëteit, fris & fruitig aroma met sterke kruidige elementen en zachte bittere smaak. Ontdek de buitengewone Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain Extra Virgin Olive Oil High Phenolic. Ervaar de authentieke smaak en gezondheidsvoordelen van deze luxe olijfolie. Verwen je smaakpapillen en verhef je gerechten met Pamako's culinaire elixer.
Biologische extra vergine olijfolie LADOLEA 200ml
EL696
De Premium LADOLEA® olijfoliën zijn 100% single varietal en elke olie is afkomstig van een andere variëteit olijven, uitsluitend geteeld in het noordelijke deel van het Peloponnesische schiereiland.