Recent bekeken producten
Enkelvoudig landgoed en monovariëteiten
EVOO van één landgoed, monovarietal, onthult de unieke stem van een wijngaard, een variëteit en het vakmanschap van een producent.
Van knapperige groene tomaten- en wilde kruidentonen tot de subtielere tonen van artisjok en amandel, elke botteling vertelt een plaatsgebonden verhaal.
We cureren beperkte producties met helderheid in stijl, versheid en herkomst - ideaal voor proeverijen, attente cadeaus en verfijnd dagelijks koken.
Corinto Robuuste Extra Vierge Olijfolie – Hoge Fenolische EVOO | Vroege Oogst, Rijk aan Antioxidanten, uit de Peloponnesos
EL1868
Ervaar de krachtige, antioxidantrijke smaak van Corinto Robust Extra Vierge Olijfolie, een vroeg geoogste Griekse EVOO met een hoog fenolgehalte. Deze premium olijfolie, afkomstig van de zonovergoten Peloponnesos, is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar het allerbeste.
Extra olijfolie van eerste persing LADOLEA 600ml
EL234
De Premium LADOLEA® olijfolie is 100% single varietal en elke olie is afkomstig van een andere variëteit olijven, uitsluitend geteeld in het noordelijke deel van het Peloponnesische schiereiland. 600ml (20.3 fl oz)
Extra Vierge Olijfolie Ladolea 200Ml
EL797
De Premium LADOLEA® olijfoliën zijn 100% single varietal en elk afkomstig van een andere variëteit olijven, uitsluitend geteeld in het noordelijke deel van het Peloponnesische schiereiland. 200ml
Biologische Extra Vierge Olijfolie 500Ml Corinto
EL1724
Eén enkele variëteit extra olijfolie van eerste persing met de hoge voedingswaarde van de Koroneïki olijfvariëteit, unieke smaak en onvergelijkbaar aroma.
LADOLEA Biologische extra vierge olijfolie – Patrinia Single Variety | Koudgeperste Griekse EVOO met hoog polyfenolgehalte
EL233
Deze bekroonde LADOLEA biologische extra vierge olijfolie, afkomstig van de zonovergoten Peloponnesos, is een bewijs van kwaliteit. Gemaakt van 100% Patrinia olijven van één variëteit, vroeg geoogst voor een delicate, zoete en aromatische smaak, is deze olie perfect om uw culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen.